Reis ervaringen

We hebben al een aantal reacties gehad van bruidsparen welke de huwelijksreis gekeregen hebben van vrienden en familie via de opreisalscadeau cadeauservice.

Karen:
Wat een ontzettend leuke manier om zo je huwelijkscadeau te vragen! Op onze reis hebben we zo lekker kunnen genieten van alle cadeautjes en als bedankje hebben we iedereen een leuke foto opgestuurd van hetgeen zij hebben gegeven (lekker diner bij een sterrenrestaurant, champagne op de kamer, duiken etc.)! Zeer goede ervaringen met opreisalscadeau, bij vragen kregen we snel antwoord, een echte aanrader!

Chantal:
De sterktes van opreisalscadeau zijn zeker dat er een eigen url aan gekoppeld kan worden en dat de betalingen ofwel cash (met afgedrukte cadeaubon) kunnen gebeuren ofwel middels overschrijving op een bankrekeningnummer. Layout-matig ziet het er netjes uit. Misschien mogen er iets meer opties zijn om bv de achtergrond aan te passen. Maar de site is heel gebruiksvriendelijk én de ondersteuning is goed.

Anthony:
Wij kunnen Opreisalscadeau.nl aanbevelen voor ieder aanstaand bruidspaar! Het kinderlijk eenvoudig om zelf een website aan te maken en het is ook nog eens heel leuk om te doen. Ook van onze gasten ontvingen we heel enthousiaste reacties. Want zeg nou zelf, bijdragen aan de droomreis van het aanstaande bruidspaar is een geweldig cadeau om te geven! Ervaring geplaatst op the perfectwedding.

Leonard:
Complimenten overigens voor de site, werkt goed! Dit weekend de reis opknippen in delen en dan verder invullen!

Sjoerd:
Omdat onze uitzet al helemaal compleet was vonden we deze online huwelijksreislijst wel een leuk idee om als cadeau te vragen op onze grote dag. We hebben voor opreisalscadeau.nl gekozen omdat we zelf onze honeymoon zouden plannen en niet vast wilden zitten aan een reisbureau.
We hebben een eigen website gekregen en hebben deze website als cadeautip op de uitnodiging gezet. Omdat bijna iedereen ons een deel van de huwelijksreis heeft geschonken was onze reis al helemaal betaald. (of voorgefinancierd..) Dat is pas gerust op honeymoon gaan!
Na onze huwelijksreis hebben we alle cadeaubonnen nog eens doorgenomen met alle lieve huwelijks toewensingen. Echt helemaal super!
We hebben veel leuke reacties gehad op 'onze' cadeautip en we kunnen het iedereen ten zeerste aanraden!

Carlijn:
Wij hebben voor onze huwelijk gebruikt gemaakt van deze site. We waren tevreden en we hebben veel complimenten gekregen, dus daar zijn we blij mee.

Patricia:
Omdat wij geen uitzet meer nodig hadden en verder ook weinig huwelijkscadeaus konden bedenken, vonden wij het leuk om onze huwelijksreis in delen cadeau te krijgen van onze gasten. We vonden www.opreisalscadeau.nl en waren daar heel blij mee! De voordelen:
• Je kunt alles zelf bepalende kleur van je site, hoeveel delen je wilt, welke prijs per deel, welke teksten, welke foto's, etc.
• Het geld wordt direct gestort op je eigen rekening (wij hadden een tijdelijke geopend, zodat we v.t.v. niet wisten wat we zouden krijgen) of contant meegenomen naar je feest. Er zit dus niemand tussen je gast en jou.
• Op de cadeaubon kon ingevuld worden door wie deze gegeven werd. Op die manier kon familie ook een bon bestellen voor oma (die niet zo handig is met computers ;-) ,maar kon zij deze zelf geven.
• Het is duidelijkwe zijn zelf niet heel handig met software, maar dit konden we makkelijk invullen. Ook hebben we van vrijwel alle gasten een stukje reis cadeau gekregen en van niemand gehoord dat dit niet handig was.
• Verder kun je ook foto's van de trouwdag en de reis op de site zetten. Ook is er een gedeelte waar de gasten hun foto's kunnen zetten. Zo krijg je een mooie collectie!
• De service van opreisalscadeau.nl was perfect. Als wij een vraag hadden, werd deze supersnel beantwoord en vaak was hetgeen we wilden ook al geregeld.
• We hebben veel leuke reacties gehad, mensen vinden het echt origineel!

Vincent:
Erg veel leuke reacties gehad op 'onze' site en het idee. De site werkt prima. Onze huwelijksreis is echt door onze vrienden en familie aan ons cadeau gedaan! We hebben bijna alleen maar op-reis-als-cadeau-bonnen op de receptie gekregen! Mijn vrouw en ik hebben echt een super huwelijksreis gehad en het mooie was dat de hele trip al betaald was! Erg grappig dat wanneer de vakantie voorbij was, iedereen direct vraagt naar zijn / haar geschonken deel. Als bedankje hebben we iedereen een foto van het gegeven reisdeel met de bedankkaart meegestuurd. Super bedankt opreisalscadeau voor deze onvergetelijke ervaring!

Cadeau ervaringen

Ook hebben al een aantal opmerkingen, en reacties van gasten gekregen welke wie iets van de huwelijksreislijst geschonken hebben aan de verschillende bruidsparen:

Suzanne & Leon
We vinden het een geweldig idee dat jullie dit hebben gemaakt voor de bruiloft, en zo de mensen informeert. heel apart. Veel geluk toegewenst!

Diana
Dit is het leukste cadeau idee voor een bruiloft waar ik aan mee heb kunnen doen! Ik zou niet weten wat er beter zou moeten aan dit idee. Geweldig idee!

Leotine
Heel origineel en leuk om een keuze ze maken voor jullie huwelijksreis.

Frans
Het idee is toppie, weer eens iets anders. Het is leuke keuze en geniet er samen van.

Daniella
Een geweldig idee! Wij wensen jullie een heerlijke reis toe. Geniet van elkaar en kom vooral weer gelukkig,gezond en met veel liefde terug!

Sandra
Onwijs leuk, persoonlijker dan gewoon geld geven. Zeker omdat je de inhoud van huwelijksreis kunt zien en ook wat foto's. Lekker meegenieten. Super.

Diana
Dit vond ik een geweldige manier om het bruidspaar een cadeau aan te bieden. Ze krijgen nu geen enveloppen vol met geld maar met zelf gekozen activiteiten die ze op reis willen gaan doen.

Glennfor
Ik vind het een hartstikke leuk idee dit. Krijgen jullie iets wat je echt wil en hoef ik niet met een groot cadeau aan te komen lopen of een saai enveloppe met geld.

Trees
Leuk idee en ook heel handig. Zo krijg je geen cadeau's waar je niet op zit te wachten.

Rob
Mooie site! Duidelijk en overzichtelijk.

Marian
Ik vind het een superleuk idee. Het is altijd lastig iets leuks te bedenken voor mensen die eigenlijk alles al hebben. Ze houden van reizen, dus dit is ideaal.

Ben
Goed idee deze website en cadeaumogelijkheid of beter gezegd mogelijkheden. Biedt iedereen de unieke kans met een kleinere of grotere bijdrage jullie de 'droomreis' b.g.v. jullie huwelijk aan te bieden.

Jenny
Heel leuk idee. Zit goed in elkaar. En erg leuk om zoiets cadeau te geven.

Patricia
Super leuk, en heel handig en praktisch! Dat ik zo bij kan dragen aan aan jullie huwelijksreis, echt top!

Eugenie
Heel leuk en mooi idee, omdat kadootjes van huishoudelijke aard niet meer nodig zijn is dit een heel goed idee en leuker om te geven als geld. Perfect gedaan!

Renske
Super origineel cadeau voor twee lieve mensen die het servies al hebben en voor de rest alles hebben wat hun hartjes begeren!

Perucha
Ik vind het uniek. Goed over nagedacht. Eindelijk eens iets anders. Ik heb dit nog nooit gezien. Dat is nog eens een huwelijksreis.

Jan
Ik vind het een superleuk idee. zo krijg je tenminste wat je graag wil hebben.

Sandra
De leukste en meest originele wensenlijst die ik ooit heb gezien! beter dan lijsten met soepterrines of afgezaagde en onpersoonlijke envelopjes die op de kaart geprint staan. JA! wij willen dus graag een stukje van jullie huwelijksreis sponsoren.

Liesbeth
Een schitterend idee! Goede herinneringen zijn levenslang..

Een aantal recente korte reacties
Jan & Marga - Wij vinden dit een heel leuk idee.
Claudia - Een superleuk idee.
Marjo - Gewoon leuk!!
Ton & Magda - Wij vinden het een goed idee.
Robert - Wij doen mee! Goed idee.
Adri - Origineel en verrassend...
Johannes - Leuk idee.
Cor - Bijzonder leuk idee.
Yann - Fantastisch.
Heleen - Geweldig idee!!!!
Letie - Erg leuk.
Mayke - Erg leuke manier om jullie zo wat leuks te geven.
Esther - Ontzettend leuk om zo het cadeau te geven.
Frank - Erg leuk en handig.
Jos - heel goed idee!
Laurens - Goed idee! Het is leuk om te weten dat je hen iets 'concreets' cadeau kunt doen.

Sabine
Ik vind dit een heel leuk idee! Site ziet er prachtig en heel professioneel uit. Bovendien is er voldoende te kiezen.

Stefan
Echt een leuk concept dat opreisalscadeau. Wat kan een envelop dan toch opeens saai zijn ;-) We hopen dat de hele reis cadeau gedaan wordt! Veel plezier op de Malediven!

Anny
Wij vinden dit een geweldig idee, keuze is erg goed en voor ieder wat wils.

Karin
De eerste indruk is al geweldig, hoe alles is georganiseerd. Komt heel professioneel over. We hebben er heel veel vertrouwen in.

Paul
Met stip het meest originele huwelijkscadeau dat ik gegeven heb.

Ivonne
Alles erg duidelijk voor deze "computerheld". Gaaf idee! Complimenten.

Aimy
Erg leuk en orgineel! Zo kan iedereen bijdragen aan een stukje vakantie!

Sandy
Ontzettend leuk idee om op deze manier de huwelijksreis cadeau te geven. Het is leuker om het op deze manier te doen dan gewoon een envelop met geld! Zo kunnen we lekker meeleven, meegenieten en inspanning afwachten op de verhalen.. De site vind ik helemaal top!

Marleen
Wow, wat een super leuk idee!!! Zit goed in elkaar!!

Liesbeth
Ik vind het een onwijs leuk idee en zal het ook zeker bij anderen aanraden.

Tom
Heel origineel in elkaar gedraaid deze site! Leuk om ook zelf een onderdeel te kunnen kiezen en een voucher te printen.Op deze manier maakt geld geven (wat wij nogal makkelijk en onpersoonlijk vinden) een stukje leuker omdat je de beleving erbij hebt. Geniet volop samen van deze bijzondere reis.

Berend
Wat fantastisch leuk jullie website! Erg mooi dat we zo aan jullie huwelijksreis kunnen bijdragen. Geniet ervan!

Carel
Erg leuk en knap gemaakt allemaal!

Henk
We vinden het een leuk en origineel idee.

Bart
Ziet er erg goed uit!

One
Echt een mooie manier om mensen hun keuze te laten maken voor een huwelijkscadeau!

Sonja
Leuke huwelijksreislijst, we kregen direct een vakantie gevoel!

Carla
Wat een mooie en overzichtelijke site!

Jos
Grandioos! Voor ons zeer geslaagd en volledig nieuw!

Nandy
Leuk origineel idee " de wensen lijst " Voor mij nieuw.. .

Els
Vind het echt een super-idee en een hele mooie duidelijke site! Veel plezier met alle cadeau's.

Arjan
Geweldig initiatief! Leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de huwelijksreis. Erg praktisch ook opgedeeld in "modules"!

Francine
Super wensenlijst. Nu hopen op een verslag van al die mooie plekken en reistips voor de achterblijvers.

Ariette
Ik vind het geweldig zoals dit is gedaan, mijn complimenten ook hoe het huwelijksfeest was georganiseerd echt heel knap en mooi.

Richard
Ik vind het origineel, grappig gevonden en superleuke manier om geld te koppelen aan een kado. De twist van zelf overmaken maakt ook grappig en een leuke "catch"

Jorrit
Super idee en super netjes geregeld! Complimenten!

Arjan
Leuk eigentijds gedaan. Respect!

Han
Ik vind het een heel leuk idee.

Mart
Een alleraardigst idee, waarbij je ook het gevoel overhoudt echt iets te geven, waaraan jullie plezier beleven. Wij zullen met jullie samen toosten op jullie gezondheid en toekomst.

Wendy
Wat een orgineel idee; erg leuk.

Berend
Vind het een heel praktische oplossing om zo een groot cadeau met z´n allen haalbaar te maken. (Wel jammer voor de eerstvolgende plaatselijke bazaar cq. rommelmarkt... ;-) )

Kees en Wil
We vinden het een heel leuk idee.

Rikkemien
Een erg leuk en origineel huwelijkscadeau. Een aanrader!

Manouche
Ik vind dit echt een onwijs leuk idee! Ga het iedereen aanraden!

Marcel en Natasja
Wij vinden het een geweldig idee! Chapeau!.

Marlou
Leuk hoor! Een stukje reis cadeau geven.

Chris
Via www.opreisalscadeau.nl heb ik afgelopen maand een deel van de reis cadeau gedaan. De invulling vond ik erg origineel en op deze manier heb je echt een beeld bij hoe je cadeau (vaak toch al een geldbedrag) gebruikt zal gaan worden. Twee weken geleden kregen wij een bedanktfoto via de post. Dit was een foto van het onderdeel dat wij hen cadeau hadden gedaan, erg leuk en attent! Op deze manier weet ik over jaren nog welk deel van de reis ik cadeau heb gedaan.

Durk
Wat gaaf! Wij willen zeker ook onze huwelijksreis zo ontvangen.. (wanneer ik door de knieën ga..)

Ieteke
Hoop dat jullie een geweldige hoeveelheid onderdelen kado krijgen! Wat een leuk idee ook trouwens, de reis als kado!