Meer informatie

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de unieke ervaring die op reis als cadeau kan bieden, vindt je op deze pagina nog wat extra informatie.

Persoonlijk

Wanneer je je aanmeld voor op reis als cadeau, krijg je een persoonlijke website. Je kunt de webpagina´s aanpassen zoals jij het wilt. Kies jouw favoriete kleur. Ook kun je, door je eigen foto´s te integreren in de layout en zo je website helemaal persoonlijk maken.

Domeinnaam

Kies je favoriete .nl domeinnaam om op de uitnodiging te zetten. Wij betalen deze het eerste jaar maar registreren deze op jullie naam. De domeinnaam is van jullie en jullie beslissen wat er na het 1e jaar mee gebeurd zonder dat opreisalscadeau er tussen zit.

Handig

Gasten kunnen een zogenaamde op-reis-als-cadeau-bon printen van de geschonken onderdelen. Deze kunnen ze op de dag zelf geven. Uiteraard is er op deze cadeau bon ruimte voor een kleine persoonlijke boodschap.

Er zit standaard een een R.S.V.P. tooltje op jouw pagina. Zo kun je makkelijk bijhouden wie er en niet komt. Wel zo handig!

Privacy

Voor de buitenwereld is je site afgeschermd. Jij stuurt de uitnodigingen met daarop jullie persoonlijke reis-website. Personen welke via www.opreisalscadeau.nl komen, kunnen alleen naar jullie website doorverwezen worden, wanneer ze tenminste één achternaam én de feestdatum weten. Verder zal er nooit een datum bij reisdelen staan.

Eigen beheer

Jij bepaalt waar je heen gaat. Stel je vakantie zelf samen of besteed dit uit aan een reisbureau. In beide gevallen is opreisalscadeau de makkelijkste oplossing. Het reisbureau krijgt alleen toegang tot het uploaden je reis.

Ook de batalingen van jouw reis zijn volledig in eigen beheer. Opreisalscadeau biedt geen platform om betalingen te doen. Geldstromen gaan naar een eigen gekozen rekening en dus niet via een rekening van opreisalscadeau. De enige kosten zijn de eenmalige set-up kosten.

Transparant

Voor de eenmalige fee ben je klaar. Er zijn geen verborgen kosten voor jullie (of voor jullie gasten) bij opreisalscadeau; zoals transactie- of administratiekosten per geschonken cadeau.

Een jaar lang

Je persoonlijke website zal geduurende een heel jaar online te vinden zijn. En voor een paar maandjes extra doen wij niet moeilijk.

Reclame vrij

Er zullen nergens advertenties getoond worden bij jouw reis.

Leuk

Het is natuurlijk fantastisch dat iedereen die dicht bij je staat, jouw droomvakantie kan zien en een stukje van jouw reis kan geven.

Probeer het gratis geheel vrijblijvend uit!×

Nieuwsgierig geworden hoe het er allemaal uit gaat zien? Ga naar de voorbeeld droom reis. Of bestel direct voor slechts € 59. Heb je nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen of stel een vraag.