Hoe ga je op reis als cadeau?

Vraag je huwelijksreis als huwelijkscadeau aan je familie en vrienden met je eigen website in een paar simpele stappen.


Droomreis samenstellen

huwelijksreis bestemming

Stel de ultieme huwelijksreis samen

Waar ga je heen op huwelijksreis? Zuid Afrika? Bali? de Malediven? Stel zelf de ultime honeymoon samen of laat dit door een reisbureau doen.
Knip de reis op in delen: overnachting hier, museum daar. Maar ook een souvenir of reisgids kunnen tot de wenslijst horen.


Opreisalscadeau website

Een romantisch dinner voor twee Snorkelen in de oceaan Een hete lucht ballon als huwelijkscadeau

Zet je huwelijksreis online

Upload de huwelijksreis naar je eigen opreisalscadeau website. Je kunt de reis ook natuurlijk ook door het reibsureau of ceremoniemeesters up-laten-loaden.


Cadeautip

uitnodiging voor de bruiloft

Jullie website op de uitnodiging

Laat vrienden, familie en kenissen weten dat jullie graag de huwelijksreis als huwelijkscadeau vragen! En dat ze dit een stukje kunnen schenken op jullie eigen website met eigen domein.
Om er zeker van te zijn dat het inderdaad vrienden en/of kennissen van jullie zijn zullen ze de datum van het feest en één achternaam moeten benoemen voor ze toegang tot jullie site krijgen. Wel zo veilig!


Genieten

Genieten van jullie honeymoon

Geniet van elkaar op huwelijksreis

Hier is het allemaal om te doen geweest. Tijdens jullie honeymoon nagenieten van jullie grote dag. De cocktail in je hand is cadeau gedaan door......?


Probeer het gratis geheel vrijblijvend uit!×

Nieuwsgierig geworden hoe het er allemaal uit gaat zien? Ga naar de voorbeeld reizen. Of bestel direct voor slechts € 59. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de voordelen.